Ανανεώσεις στον Ελλοπιακό

Η προετοιμασία του Ελλοπιακού ενόψει της παρθενικής συμμετοχής του στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής αρχίζει τη Δευτέρα 7 Αυγούστου. Οι πρωταθλητές Βοιωτίας ανακοίνωσαν ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση:

“Μετά τις μεγάλες επιτυχίες της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 όπου η ομάδα μας στέφθηκε πρωταθλήτρια Βοιωτίας και προχώρησε στην διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική και κατέκτησε την δεύτερη θέση στον όμιλό της, θεωρήσαμε ότι το μεγαλύτερο μερίδιο στη νέα πορεία ανήκει σε αυτούς που το πέτυχαν θυσιάζοντας πολλά.

Λογικό είναι να μην μπορούμε να συνεχίσουμε πάλι όλοι μαζί και αυτό είναι που μας στεναχωρεί.
Κάποια από τα παιδιά δεν θα είναι κοντά μας άλλοι επειδή δεν αποδέχθηκαν την πρόταση μας και άλλοι για λόγους καθαρά αγωνιστικούς.

Στο πρώτο κύμα που αφορά το κορμό της ομάδος στην οποία στηρίχθηκε η περσινή επιτυχία είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσουν να είναι μαζί μας υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Παπαναστασίου και στη νέα πορεία οι: Ηλίας Τσέλος, Νότης Ρεσβάνης, Βαγγέλης Ρουπάκας, Βασίλης Λάμπρου, Παναγιώτης Κουτρομάνος, Βασίλης Ριζάι, Νότης Δήμου, Άγγελος Κουτσούρης και Τζόρνταν.

Σε ειδικό ρόλο πιθανά να παραμείνει η μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου μας ο Νίκος Ευθυμίου, κάτι το οποίο και διερευνάται είναι δυστυχώς ο τραυματισμός του μικρού Θανάση Κολιγιάννη που από ότι φαίνεται τον αφήνει εκτός προετοιμασίας τουλάχιστον”.

Σχετικά